Kreu

Na ndiqni:

Cel: +355 692051519

Email: elektrometal-al@hotmail.com

materiale elektrike 4.0

MATERIALE ELEKTRIKE

Elektro Metal tregeton nje game te gjere materialesh elektrike.

Per cdo kerkese per oferte na kontaktoni

KANALINA METALIKE

Elektro Metal prodhon te gjithe gamen e nevojshme te kanalinave dhe aksesoreve perkates me raportin cilesi cmim me te mire ne treg.

Elektro Metal

Ofron projektime dhe zgjidhje ne prodhim dhe montim per cdo lloj paneli elektrik. Permasa dhe pershtatje te elementeve, paisjeve dhe aksesoreve sipas kerkeses per ndertime civile, social kulturore e industriale.

Certifikime

ISO 9001

OHSAS 1801

RRETH NESH


Firma Elektro-Metal P.P sh.p.k filloi aktivitetin e saj ne vitin 2002 pas nje eksperience pune dhjetëvjecare në teknologjitë më të përparuara në perëndim. Elektro-Metal ka importuar vazhdimisht e me sukses teknologjinë dhe standartet më të fundit për prodhimin dhe montimin e paneleve elektrike 0.4 kV deri në 20 kV. Në ditët e sotme Elektro-Metal ka shtrirë aktivitetin e saj jo vetëm në Shqipëri por edhe në diasporë, në fusha të ndryshme për investitorët vendas dhe të huaj. Punimet kryhen me makineri elektronike bshkëkohore me shkallë precizioni të lartë dhe me një staf të specializuar e tashmë me një eksperiencë shumëvjeçare në ketë fushë.


Kryejmë projektime, punime, montime elektrike të të gjitha llojeve në vepra industriale dhe social kulturore. Prodhojmë panele elektrike (kuadro elektrike) të shpërndarjes dhe komandimit nga 0.4 kv në 20 kv të tipeve të ndryshme sipas nevojave të klientit. Prodhojmë të gjitha llojet e bokseve për vendosjen e matësve elektrik. Prodhojmë kaseta metalike për vendosjen e matësve hidraulik. Prodhojmë kaseta dhe kuadro hermetikë për ambjente të jashtëm dhe me lagështi. Prodhojmë porta metalike dhe dritare ajrimi për gabina elektrike. Prodhojmë veshje për izolimin e zhurmave të gjeneratorëvë. Prodhojmë kanaleta metalike për vendosjen e kabllove. Prodhojmë ulluqe të të gjitha llojeve.

PRODUKTE DHE SHEBIME

●Projektime e instalime elektrike

●Panele Industriale

●Panele matje e shperndarje

●Kuadro Portativ

●Kaseta Metalike

●Kanalina metalike

●Pult komandimi

●Porta Metalike

●Dollap Metalik

●Kaseta Uji

●Kasaforta

KONTAKT:


ELEKTRO METAL P.P SHPK


VAQARR TIRANE

300m perpara ures se Beshirit


Cel: +355692051519


E-mail: elektrometal-al@hotmail.com

Copyright @ All Rights Reserved Tetris ConsultingNa ndiqni ne: