Produkte

Na ndiqni:

Cel: +355 692051519

Email: elektrometal-al@hotmail.com

PANELE INDUSTRIALE

Panele industriale me permasa ndryshme ne vartesi te paisjeve qe do te montohen per plotesimin e skemes elektrike. Prodhohen ne njesi dhe sipas kerkeses, bashkohen dhe montohen me njera tjetren me bulloneri.

PANELE INDUSTRIALE

Panele industriale me permasa ndryshme ne vartesi te paisjeve qe do te montohen per plotesimin e skemes elektrike. Prodhohen ne njesi dhe sipas kerkeses, bashkohen dhe montohen me njera tjetren me bulloneri.

PANELE INDUSTRIALE

Panele industriale me permasa ndryshme ne vartesi te paisjeve qe do te montohen per plotesimin e skemes elektrike. Prodhohen ne njesi dhe sipas kerkeses, bashkohen dhe montohen me njera tjetren me bulloneri.

PANELE INDUSTRIALE

Panele industriale me permasa ndryshme ne vartesi te paisjeve qe do te montohen per plotesimin e skemes elektrike. Prodhohen ne njesi dhe sipas kerkeses, bashkohen dhe montohen me njera tjetren me bulloneri.

Copyright @ All Rights Reserved Tetris ConsultingNa ndiqni ne: